OMPELIMO Kello
Ompelijasi lähellä sinua!


OMPELIMO KELLON TAKANA


YRITTTÄJÄ, Anu Tuomaala

Olen ammatiltani artesaani ompelija1996 ja ompelijamestari 2017. Kankaat ja käsillä tekeminen ovat olleet intohimoni lapsuudesta asti. Ennen yrittäjäuraani vapaa-aikani kului puvustaen videoita, näytelmiä ja musikaaleja vapaaehtoistyönä. Ompelija oli minulle luonnollinen ammattivalinta. Nykyään olen toiminut ompelimo yrittäjänä yli 10 vuotta. Matkalle on mahtunut juhlapukumyymälä, juhla- ja hääpukujen mittatilausompelua, paljon sisustustekstiilejä, tuhansia korjaus-ja muokkausompeluita, satoja voimistelu-ja luisteluasuja, sekä erilaisia yhtiömuotoja. Nykyisin toimin Haukiputaalla OMPELIMO Kellossa.

Ompelija Anu Tuomaala

Anu Tuomaala, Ompelijamestari Kellon toimipiste

Työssäni palkitsevinta on hymy asiakkaan kasvoilla, kun hän tuntee olonsa hyväksi ja itsevarmaksi istuvassa vaatteessa.

Haluan, että jokainen saa näyttää lempivaatteessaan hyvältä! Pienen muokkaus- tai korjausompelun avulla se onnistuu!

Ateljeetyöna valmistettu, huolella suunniteltu vaate istuu haastavallekin vartalolle.
LISÄTYÖVOIMAN TARPEESSA

Olen kuullut sanottavan, "ketään ei haeta kotiovelta töihin" Tämä on todistetusti myytti, Reetalle kävi niin. Ompelimossa oli kipeä tarve lisätyövoimalle, mutta tunnollisen ja taitavan huipputyypin löytäminen tuntui miltei mahdottomalta. Turhan etsimisen jälkeen onneksi koitti päivä, jolloin sain vinkin työntekijästä hyvältä yrittäjäasiakkaalta. Ennen yhteydenottoa pystyin hiukan tutustumaan Reetaan, hän oli menneinä vuosina kirjoittanut blogia ja julkaisi nytkin aktiivisesti kuvia instagramissa R.E.K.I desing nimellä. Tutustuin Reetan julkaisemaan materiaaliin netissä ja tiesin heti, että nyt on sopiva henkilö löytynyt. Otin yhteyttä Reetaan ja sovimme tapaamisen. 

KOULUTTAUTUVA OMPELIJA, Reeta Kivioja

Reeta Kivioja, Asiakaspalvelu

Reeta Kivioja, Asiakaspalvelu Haukiputaan toimipiste.

"Jo lapsuudesta asti käsityöt ja ompelu ovat kuuluneet elämääni. Erityisesti ompelu ja lastenvaatteiden suunnittelu on ollut aktiivinen ja rakas harrastus kahdeksan vuoden ajan. Voisi sanoa, että olen itseoppinut ompelija. Olen aina haaveillut ompelijan ammatista. Nyt minulla on mahdollisuus laajentaa osaamistani ja kouluttautua ompelijaksi työn ohessa Ompelimo Kellossa."

-Reeta Kivioja
Blokkaaja Sinikka Korkea-aho

Bloggaaja, Sinikka Korkea-aho

BLOGGAAJA, Sinikka Korkea-aho

Olen aina rakastanut uuden luomista ja kauneutta. Kirjoittaminen, ompelu ja vaatteet  ovat olleet niitä suurimpia intohimon kohteitani lapsuudesta asti, kun opettelin ompelemaan äidin ompelukoneella ja selasin malleja vanhoista käsityölehdistä.  

Kuten monella muullakin kotiäidillä, oma blogihistoriani sai alkunsa, kun halusin tehdä jotain ”omaa juttua” kotona ollessani. Lasten myötä vanha ompeluharrastukseni heräsi uudelleen henkiin ja innostuin kovasti vaatteiden muodistamisesta ja tuunaamisesta. Heräsin myös Kaukoidän vaatetuotannon karuun todellisuuteen enkä enää voinut kovinkaan innokkaasti shoppailla halpatuotettuja vaatteita ketjuliikkeistä, niin paljon kuin vaatteita rakastankin. Näistä elementeistä sai alkunsa Cause to Wear-blogi, jossa on ideoita ja inspiraatiota sekä vaatteiden muodistamiseen että pukeutumiseen.

Nyt tämä sydämeni palo saa uudenlaisen ilmenemismuodon Ompelimo Kellon www.ompelijasi.fi-blogissa. Olenkin tästä mahdollisuudesta todella innostunut ja toiveeni on tarjota teille lukijat ja ompelimon asiakkaat kiinnostavia retkiä vaatteiden ja tyylin maailmaan, ompelimopalveluja tietenkään unohtamatta.