OMPELIMO KELLO
Asiantuntijuutta pukeutumiseen, rennolla ja iloisella palveluasenteella!

Onko kaupoista haastavaa löytää vaatteita, jotka istuisivat hyvin ja korostaisivat juuri sinun parhaita puoliasi? 


Tuo vartalosi parhaat puolet esille oikeanlaisilla vaatteilla. Mittatilauksena ommeltu vaate on aina suunniteltu juuri sinulle. Pukeutumisneuvojiemme ammattitaito on vapaasti käytettävissäsi mallisuunnittelun yhteydessä ja sisältyy ompelutyön hintaan. Jokainen malli suunnitellaan ja kaavoitetaan uniikkina työnä ompelimolla. Näin takaamme vaatteen istuvuuden juuri sinun vartalollesi. Ompelimossa on kertynyt kokemusta mittatilaustöiden ompelusta jo yli 20 vuoden ajalta.  Juhlapukujen suunnittelu ja valmistus on OMPELIMO Kellon erikoisalaa. Juhlapuvut pyritään suunnittelemaan ottaen huomioon puvun ensisijainen käyttötarkoitus sekä mahdollisimman pitkä elinkaari, huomioiden puvun muunneltavuus ja monikäyttöisyys. Ompelimossa valmistetaan kokoajan lisääntyvissä määrin myös uniikkeja arkivaatteita pikamuotitrendin väistyessä eettisen ja ekologisen ajattelun tieltä. 

Kuinka vaatteen teettäminen mittatilaustyönä tapahtuu?

 

1. Tapaamisella suunnittelemme mallin ja tarvittaessa teemme pienimuotoisen vartaloanalyysin. Mallisuunnittelussa käytämme apuna mm. Pinterestiä. Ennen ensimmäistä tapaamista voit hakea valmiiksi sinua miellyttäviä malleja netistä tai lehdistä. Mallisuunnittelun ja ideoinnin yhteydessä luonnostelemme mallin luonnosvihkoon ja saat tietää tuotteen lopullisen hinnan. Laskemme materiaalimenekit tarvittaville materiaaleille ja saat selkeät ohjeet kangaskauppaa varten. Mikäli asiointi kangaskaupassa askarruttaa, meiltä ompelimosta on tilattavissa kankaita laadukkaasta englantilaisesta Carrington Fabrics mallistosta. Toki ompelemme myös sinun omista jo olemassa olevista kankaista. Ota tällöin kangas mukaan suunnitteluhetkeen. On tärkeää että vaatteen malli ja materiaali puhuvat samaa kieltä. Mikäli sinulla on kangas mukanasi tai se tilataan ompelimolta, otamme ensimmäisellä tapaamisella myös mitat.

2. Tapaamisella tuot kankaat ompelimoon ja otamme mitat.

3. Tapaamisella pukusi on kaavoitettu ompelimolla ja ommeltu muotoonsa. Sovitamme pukua joko prototyyppiversiona tai varsinaisena tuotteena. Tämä on aina tapauskohtaista.

4. Tapaamisella pukusi on ommeltu jo lähes valmiiksi. Tarvittaessa teemme vielä viimeiset viilaukset. Puvun mallista riippuen pukua saatetaan sovittaa useammankin kerran täydellisen istuvuuden takaamiseksi. Joskus vaate sattaa olla noudettavissa jo tässä vaiheessa.

5. Viimeinen sovitus, puvun nouto ja maksu pankki- / luottokortilla tai käteisellä. Luovutamme vaatteen ohuessa läpinäkyvässä pukupussissa hengaroituna, joten sinun ei tarvitse varata pukupussia mukaasi.