OMPELIMO Kello
Asiantuntijuutta pukeutumiseen, rennolla ja iloisella palveluasenteella!

2019-05-21

Värien maailmaan!

Vriviuhka.png

Kesä on jälleen koittanut kylmässä pohjolassa! On valoa, lämpöä ja linnunlaulua, ja aika suunnata ulos.

Kesä on vaatekaapin penkomisen ja uusimisen aikaa. Kesä ja sen raikkaat värit saavat ehdottomasti näkyä vaatteissa! Ilokseni huomasin, että pukeutumisneuvojan opintojen myötä kaapistani on karsiutunut mustat vaatteet miltei kokonaan pois. Mustasta luopuminen ei kuitenkaan ole ollut helppoa, ja tehtävää on vielä paljon.

Kuinka yhdistellä värejä? Kuinka saada värikäs vaatekaappi palvelemaan kiireisessä arjessa helposti? Mitä jos kaikki kaappini vaatteet korostaisivat parhaita puoliani ja olisivat yhdisteltävissä helposti erilaisiin tilanteisiin? Miten tehdä tämä kaikki ilman, että oikean kokonaisuuden löytymiseen tuhraantuu aivan liialti aikaa? Näiden kysymysten äärellä olen muokkaillut, karsinut ja uusinut kaappiani.

Huomasin, että en todellakaan kamppaile yksin näiden kysymysten kanssa. Samat asiat tuntuivat askarruttavan myös asiakkaitani ompelimolla. Ymmärsin, kuinka paljon hyötyä värianalyysistä olisikaan. Siitäpä se sitten lähti: päätin suunnata värikonsulttikoulutukseen.

Värit vaikuttavat suuresti siihen, miten muut ihmiset sinut kokevat. Oikeat värit tukevat sinun omia värejäsi ja näytät pirteältä ja reippaalta, kun taas väärät värit voivat valitettavasti tehdä juuri päinvastoin: näytät väsyneeltä, kalpealta ja jopa vanhemmalta kuin olet. Riippumatta siitä, mitkä värit ovat muodissa juuri nyt, jokaisessa niistä on useita sävyjä jotka sopivat sinulle loistavasti, ja sävyjä, jotka eivät sovi sinulle laisinkaan. Löydetään yhdessä ne värisävyt, jotka sinulle sopivat!

Anu - 13:25:22 @ Tyyli | Lisää kommentti