2019-01-13

Tärkeä tiedote ja tyylivinkki

Ihan aluksi kiitos kuluneesta vuodesta 2018! Vuosi oli täynnä mukavia kohtaamisia ja aivan huikeita tapahtumia. Haukiputaan toimipisteellä tuli ensimmäinen toimintavuosi täyteen. Reeta valmistui ompelijaksi ja Anu yritysjohtajaksi! Vetoketjunvaihdoissa teimme jälleen uuden ennätyksen. Farkkuja, takkeja sekä hameita ja pukuja pelastettiin vuonna 2018 huikeat yli 900kpl! Lisäksi muut korjaukset ja muokkaukset. Meidän lisäksi luonto kiittää sua tästä. Ajatella millainen läjä vaatetta on saanut lisää käyttöikää, huikeeta!

Sitten vuoteen 2019. Lähdemme tulevaan vuoteen kolmen ihanan naisen voimin, tiimimme on siis hiukan pienentynyt. Tiimin supistumisen yhteydessä luovuimme ompelijasi blogista. Blogi alkaa toimia täällä OMPELIMO Kellon verkkosivujen sisällä. Tänävuonna sinua palvelee Anu Kellon toimipisteessä Reeta Haukiputaan toimipisteessä. Extraajanamme toimii Jonna. Sosiaalisen median puolella ja blogissa hääräilemme kukin vuorollamme. “Tutustu tiimiimme”- sivulla pääset tutustumaan meihin paremmin. Tämän tiimin voimin lähdemme luottavaisin mielin vuoteen 2019.

Palveluaikamme uudistuivat vuoden alusta. Tulevana vuonna palvelemme ajanvarauksetta sekä Kellossa että Haukiputaalla MA-TI 11-18 ja KE 11-16. Voimassaolevat palveluajat voit aina tarkastaa verkkosivuiltamme www.ompelimokello.fi. 
Torstai ja perjantai on varattu morsiamille ja muille ajanvarausasiakkaillemme, jotta voimme palvella entistäkin paremmin kaikessa rauhassa. Palveluaikojen supistaminen on myös kustannuskysymys. Emme halua sulkea Haukiputaan sivutoimipistettä, joten palvelemme jatkossakin molemmissa toimipisteissä. Supistettujen palveluaikojen avulla se on mahdollista.

Kiitos vielä ja toivottavasti tavataan!

-Anu

PS: Nostas nainen kaulukset ja iloitse pukeutumisesta! Katso vaatekaappiasi uusin silmin. Kokeile voisiko vaatteita yhdistellä tai pukea uudella tavalla? Muista että me OMPELIMO Kellon väki olemme sinua varten ja palamme halusta auttaa sua vaatepulmissa.

Anu - 20:45:42 | Lisää kommentti