Asiantuntijuutta pukeutumiseen. Rennolla palveluasenteella!

2018-12-16

Katso kuinka puet vaatteesi!

Ole oman elämäsi stylisti ja anna palaa!

Hihojen kääriminen, lahkeiden asettelu ja huivin sitominen sekä korut ja muut asusteet ovat kaikki asioita, joiden avulla voi lisätä asukokonaisuuteen pientä maustetta. Kannattaa hiukan leikitellä sen kanssa, kuinka puet vaatteesi!

Kääri hihat

Yksi hyvin simppeli ja kuitenkin toimiva vinkki asuja miettiessä on niinkin yksinkertainen tekijä kuin hihojen kääriminen. Varsinkin talvella ranteiden paljastaminen sisätiloissa tuo muutoin niin peittävään ja raskaaseen asuun tiettyä keveyttä. Kuten kuvasta voi nähdä, on sillä uskomattoman suuri vaikutus kuinka vaate puetaan päälle!
how to wear your clothes.jpg
Muista pukea vaatteet päälle ajatuksella. Ero voi olla näinkin suuri lähes samoilla vaatteilla.

Tee asut valmiiksi etukäteen

Aamut ovat usein kovin kiireisiä, eikä vaatekokonaisuuksien suunnittelua kannata jättää aamuhetkiin. Itselläni on tapana koota hengariin valmiiksi muutaman päivän asukokonaisuudet koruja ja asusteita myöten. Tämä helpottaa huomattavasti arjen aamuhetkiä! Hyvä asukokonaisuus auttaa sinua keskittymään olennaiseen ja tuntemaan olosi itsevarmaksi.On myös ihan ok käyttää samaa toimivaa asukokonaisuutta useampana päivänä peräkkäin, jos se toimii, ei sitä ole tarpeen heti muuttaa. Vaatteilla on väliä!

Korjausompelu kunniaan

Sinullakin on varmasti vaatekaapissasi edelleen vaatekappale jos toinenkin, jotka eivät jostain syystä tai toisesta näytä parhaalta mahdolliselta päälläsi vaikka periaatteessa niistä tykkäisitkin. Väri, ja mallikin saattaa olla kohdillaan, mutta jokin ei vain toimi. Meillä on ompelimolla toistaiseksi ilmainen palvelu, jossa pukeutumisneuvojan ammattitaito on vapaasti käytettävissäsi. Voimme sovittaa vaatetta yhdessä ja katsoa kuinka vaatteesta saataisiin se aito lemppari. Tästä palvelusta emme toistaiseksi veloita mitään eikä se edes sido sinua jättämään vaatetta ompelimoon.

Anu - 12:49:11 @ Tyyli, Yleistä | Lisää kommentti