Asiantuntijuutta pukeutumiseen. Rennolla ja iloisella palveluasenteella!


OMPELIMO KELLON TAKANA

YRITTÄJÄ, OMPELIJAMESTARI, PUKEUTUMISNEUVOJA ja VÄRIKONSULTTI

Anu Tuomaala

Olen ammatiltani artesaani ompelija1996 ja ompelijamestari 2017,  pukeutumisneuvoja 2018, yritysjohtaja 2018, värikonsultti 2019. Tulevana vuonna 2020 on menossa tyylikonsultin opinnot. Kankaat ja käsillä tekeminen ovat olleet intohimoni lapsuudesta asti. Ennen yrittäjäuraani vapaa-aikani kului puvustaen videoita, näytelmiä ja musikaaleja vapaaehtoistyönä. Ompelija oli minulle luonnollinen ammattivalinta. Nykyään olen toiminut ompelimo yrittäjänä yli 10 vuotta. Matkalle on mahtunut juhlapukumyymälä, juhla- ja hääpukujen mittatilausompelua, paljon sisustustekstiilejä, tuhansia korjaus-ja muokkausompeluita, satoja voimistelu-ja luisteluasuja, sekä erilaisia yhtiömuotoja. Nykyisin toimin Haukiputaalla OMPELIMO Kellossa.

Työssäni palkitsevinta on hymy asiakkaan kasvoilla, kun hän tuntee olonsa hyväksi ja itsevarmaksi istuvassa vaatteessa. Haluan, että jokainen saa näyttää lempivaatteessaan hyvältä! Pienen muokkaus- tai korjausompelun avulla se onnistuu. Ateljeetyöna valmistettu, huolella suunniteltu vaate istuu haastavallekin vartalolle.

-Anu TuomaalaOMPELIJA, PUKEUTUMISNEUVOJA 

Reeta Kivioja

"Jo lapsuudesta asti käsityöt ja ompelu ovat kuuluneet elämääni. Erityisesti ompelu ja lastenvaatteiden suunnittelu on ollut aktiivinen ja rakas harrastus kahdeksan vuoden ajan. Voisi sanoa, että olen itseoppinut ompelija. Olen aina haaveillut ompelijan ammatista. Nyt minulla oli mahdollisuus laajentaa osaamistani ja kouluttauduin ompelijaksi työn ohessa Ompelimo Kellossa ja valmistuin jouluna 2018."

-Reeta Kivioja
OMPELIJA ARTESAANI, Jonna Eirola

Valmistuin vuoden 2018 keväällä vaatetusalan artesaaniksi. Olen jo lapsesta asti ollut kovasti kiinnostunut kaikenlaisista käsitöistä ja innostukseni niihin olen saanut omalta äidiltäni. Muutama vuosi sitten kun sain esikoiseni innostuin aivan uudella tavalla ompelusta ja siitä tuli minulle todellinen intohimo lastenvaatteiden ompelun myötä. Lopulta päätin tehdä harrastuksesta itselleni myös ammatin. Suoritin koulutukseen sisältyvän ensimmäisen työssäoppimisjakson Ompelimo Kellossa ja lopulta siitä tuli minulle myös työpaikka. Ompelimon lisäksi toimin myös käsitöiden ohjaajana.

-Jonna Eirola