Asiantuntijuutta pukeutumiseen. Rennolla palveluasenteella!

Harrastatko ompelua tai tekisikö mieli aloittaa?

Ompeluharrastus vie äkkiä mukanaan. On niin palkitsevaa nähdä kädenjälkeään! Ommellen voi pelastaa lempitakin tai farkut roskikselta ja pienentää jätekuormaa. Ihana saada pukeutua omaan, yksilölliseen luomukseen tai ommella toiselle juuri se unelmien mekko. Ompeleminen, kankaat ja langat ovat olleet intohimoni lapsesta pitäen. Korjauksia, tuunauksia, puvustuksia, sisustusta! Oi luomisen ihanuutta! 

Mutta...Silloin tällöin harrastus saa näkemään punaista, olitpa alkaja tai vanha tekijä. Kukapa ei olisi törmännyt vaikkapa farkun tai toppatakin vetoketjunvaihdon pulmiin, ohuisiin ja liukkaisiin kankaisiin tai kiukuttelevaan ompelukoneeseen.(Kyllä, koneilla on päivänsä ja luonteensa) On päiviä jolloin ompeluharrastus saa hikikarpalot kirpoamaan otsalle. Luomisen tuska peittoaa alleen luomisen ilon. 

Olen ansainnut toimeentuloni ompelemalla edelliset 15 vuotta. Vuosien varrella minulle on kehittynyt useita omia ompelutapoja, pieniä kikkoja, jotka nopeuttavat ja helpottavat ompelua hurjasti! Miksi en jakaisi näitä kikkoja muillekin! Palan halusta jakaa työtapoja, jotka saavat innostumaan ja nauttimaan ompelusta. 

Liity postituslistalle ja astu ammattimaisen ompelun maailmaan! 

 

TILAA UUTISKIRJE! Saat ilmaisia ammattilaisen vinkkejä ompeluun!