OMPELIMO KELLO
Asiantuntijuutta pukeutumiseen, rennolla ja iloisella palveluasenteella!

Muutoksen tuulia OMPELIMO Kellossa


Ompelimo Kellossa on tapahtunut kovasti muutoksia kuluneen vuoden aikana. Moni onkin huomannut ompelimolle pirautellessaan, että nykyäämn puhelimeen vastaa Meri Korpi. Olen vaihtanut nimeni Anu Tuomaalasta Meri Korveksi elämäntapamuutoksen ja eron myötä. Siitä voit halutessasi lukea enemmän Henkilökunta- sivulta.

Todellinen uudistumisen vuosi huipentuu nyt ompelimon muuttoon. Ompelimolle on ajoittain tullut asiakkailta palautetta sisäilman laadusta.  Ompelimolla on otettu palaute vakavasti ja toimia vanhan tilan ilman parantamiseksi on pyritty tekemään. Varsinaista kosteutta ei tilasta löytynyt, mutta voimakas ilmanpoisto aiheutti sen, että korvausilma alkoi tulla rakenteiden läpi tuoden tuoksuja tullessaan.  Korvausilmaa saatiin säädettyä isommalle, jolloin tuoksut katosivat, mutta seuraksi tuli kylmyys, etenkin näin talviseen aikaan. Olin siis kysymyksen edessä: Haju, kylmyys vai muutto?

Ompelimo on toiminut Kellossa jo vuosia, eikä alueelta poistuminen ollut lainkaan varteenotettava vaihtoehto. Tuntui, kuin olisi ollut umpikujassa. Ompelimolla on Kellossa ihan paras asiakaskunta. Jättäisinkö asiakkaani ja lähtisin jonnekin kauas? Ei. Sellaista vaihtoehtoa en halunnut edes harkita. 

Aivan odottamatta eräänä marraskuisena päivänä edessäni oli ratkaisu. Noina päivänä olin saanut asiakkaalta palautetta tilan tuoksahduksista.  Menin piipahtamaan toisen asiakkaan asioilla kulman takana olevassa tilitoimistossa, samalla heittäen ilmoille kysymyksen: "Miten tuo teidän yläpuolella oleva tila, voisiko sitä vuokrata?" Jätin soittopyynnön tilan omistajalle ja siitä asiat alkoivatkin edetä vauhdilla. Aivan mahtavaa, että yllättäen ompelimolle tarjoutui mahdollisuus muuttaa saman pihapiirin sisällä hivenen uudempiin tiloihin. Ompelimo löytyykin nyt kakkoskerroksesta pizzerian ja tilitoimiston yläpuolelta. 

Uuden tilan sisustusjutut ovat vielä kesken, mutta olet lämpimästi tervetullut asioimaan ompelimolle jo nyt. Voit varata ajan ompelimoon tästä. Olen tästä niin innoissani! Hirveen lämpimästi tervetuloa! 

PS: Pidän varmasti jotkut pienet avajaiset, kunhan kaikki on valmista!

-Meri Korpi