Asiantuntijuutta pukeutumiseen. Rennolla palveluasenteella!

OMPELIMO Kellon ja Home Street Home -yhdistyksen keräys Kenian lapsille!

Anun nuorempi tytär Iina lähtee ensiviikolla Keniaan, Makongenin kylään tekemään vapaaehtoistyötä. Mieliimme juolahti idea ilahduttavasta tulijais- /tukipaketista jonka voisimme yhdessä kerätä tukemaan Kenian lasten oppimista ja kehitystä!

Ilahduta sinäkin Kenian lapsia! Onko sinulla nurkissa pyörimässä tarpeettomia, mutta hyväkuntoisia koulutarvikkeita tai ulkoleluja? Lahjoituksena otamme vastaan kyniä, teroittimia, kumeja, viivoittimia, vihkoja tai englannin kielistä kirjallisuutta. Myös ryhmäpelit ja ulkolelut, toimiva elektroniikka kuten vanhat puhelimet ja tabletit ovat todella tervetulleita.

HSH-Järjestö tukee myös paikallisten äitien selviytymistä arjessa. Hyväkuntoisia tuttipulloja ja kestovaippoja voi tuoda lahjoitettavaksi. Lahjoja voi myös itse ideoida, kunhan ne on kätevästi kuljetettavissa! (Pehmoleluja emme valitettavasti ota vastaan niiden lyhytikäisyyden takia)

Suomalainen Home Street Home ry on saanut aikaan merkittävää edistystä Makongenin kylän elintasossa. Työtä tehdään jatkuvasti erilaisten projektien parissa. Yhdistyksen toimintaan voit tutustua facebookissa ja HSH:n verkkosivuilla klikkaamalla kuvia alla.


 

 


Jos haluat olla meidän mukana tekemässä hyvää ja saada varmuuden siitä, että lahjoituksesi pääsevät varmasti perille tuo uudet tai käytetyt tarvikkeet Ompelimo Kellon toimipisteeseen viimeistään 11.7!