OMPELIMO Kello
Asiantuntijuutta pukeutumiseen, rennolla ja iloisella palveluasenteella!

TYYLIANALYYSI

 

MITÄ TYYLI ON?

Tyyli on yksilöllisyyttä, tyyli kumpuaa sisältäsi. Se on sitä mitä koet ja tunnet, se on sitä millainen olemuksesi on. Tähän vaikuttaa niin persoonallisuutesi kuin fyysiset piirteesikin. Tyylissä näkyy aina yksilöllisyys, tyyli ei ole muotitrendien seuraamista. Useilla meistä on yksi perustyyli joka sisältää viitteitä muista tyyleistä. Kun opit tasapainottamaan ja nimeämään omat tyylisuuntauksesi pukeutumisesi helpottuu ja saat varmuutta vaatevalintoihisi. 

MIHIN TYYLIANALYYSIA TARVITAAN?

Oikeilla vaatevalinnoilla voimme kokea olomme luonnollisen itsevarmaksi. Tyyli heijastuu meistä ympärillemme ja vaikuttaa siihen, millaisena muut meidät näkevät. Ulkonäöllä ja vaatteilla luodaan aina ensivaikutelma muihin. Tätä on vaikeaa muuttaa myöhemmin. Näinpä on tärkeää, että opimme  näyttämään ulospäin siltä, mitä todella olemme.  Jotta voisit antaa itsestäsi juuri oikean ensivaikutelman sinun tulee tuntea tyyli, joka on "JUST SUA" persoonan, iän, vartalonmuodon ja piirteiden perusteella. Haluan olla mukanasi rohkaisemassa ja auttamassa sinua tällä tiellä!

MITÄ TYYLIANALYYSISSA TAPAHTUU?

Tyylianalyysissä analysoimme vartalotyyppisi ja vartalon mittasuhteesi kasvojen muotoa unohtamatta. Etsimme sinulle parhaat vaatteiden linjat, muodot, materiaalit ja kuosit. Opit löytämään ja korostamaan parhaita puoliasi. 
Tilaamme sinulle räätälöidyn tyylikirjasen, jossa on paljon vinkkejä juuri sinun tyylillesi ja vartalonmuodollesi.

MIKSI HALUSIN TYYLI- ja VÄRIANALYYSIN OSAKSI OMPELIMON PALVELUVALIKOIMAA?

Valmistuin pukeutumisneuvojaksi kesällä 2018 ja värikonsultin sertifikaatin sain talvella 2019. Työn tiimellyksessä asiakkaiden kanssa huomasin kuinka paljon paremmin pystyn palvelemaan ja auttamaan erinäisissä pukeutumisongelmissa näiden koulutusten ansiosta. Nämä opinnot veivät mennessään ja houkuttelivat minut käymään syvemmälle värien ja tyylien maailmaan. Olen huomannut, että oikeat vaatteet auttavat hyväksymään oman vartalon sellaisena kuin se on. Oman kehon hyväksyminen käy helpommaksi, kun vaate istuu ja on sekä väreiltään että mittasuhteiltaan harmoninen ja persoonallinen kokonaisuus. Palkitsevinta tässä työssä on kuulla asiakkaan suusta sanat: "VITSIT MÄ NÄYTÄN HYVÄLTÄ! "

Minulla on halu pystyä auttamaan vaatepulmissa vieläkin paremmin ja myös jotenkin syvemmin, erityisesti aivan tavallisia naisia. Tämän saavuttamiseksi olen ottanut seuraavan askeleen ja olen aloittanut tyylikonsultin opinnot. Seuraavaksi olisi vuorossa harjoitustyöt tyylin saralla!

Tyylianalyysit varattavissa opiskelijatyönä hintaan 79€! (norm: 167€)

PS: Jos olen tehnyt sinulle aiemmin värianalyysin saat -10% lisäalen oppilastyöstä! Tyylianalyysin hinnaksi jää sinulle vain 71,10€ ! 

Jätä minulle yhteystietosi alla olevalla lomakkeella, niin otan sinuun yhteyttä tyylianalyysin tiimoilta!

-Anu Tuomaala