Asiantuntijuutta pukeutumiseen. Rennolla palveluasenteella!
Mihin tarvitsen värianalyysia?

Kuinka yhdistellä värejä? Kuinka saada värikäs vaatekaappi palvelemaan kiireisessä arjessa helposti? Varaa aika värianalyysiin ja löydä ne sävyt, jotka sinulle parhaiten sopivat!

Värit vaikuttavat siihen, miten muut ihmiset sinut kokevat. Oikeat värit tukevat sinun omia värejäsi ja näytät pirteältä ja reippaalta; väärät värit voivat valitettavasti tehdä juuri päinvastoin: näytät väsyneeltä, kalpealta ja jopa vanhemmalta kuin olet. Riippumatta siitä, mitkä värit ovat muodissa juuri nyt, jokaisessa niistä on useita sävyjä, jotka sopivat sinulle loistavasti, ja sävyjä, jotka eivät sovi sinulle laisinkaan.

- Nyt sinulla on mahdollisuus saada värianalyysi oppilastyönä hintaan 79€ -- saat lähes 90€ alennusta täydestä hinnasta!

- Paketti sisältää huivein tehtävän värianalyysin, väriviuhkan ja neuvontaa värien käytöstä. 30 eri värisävyä sisältävä väriviuhka on oiva apu vaatteita ostaessa ja toimivaa vaatekaappia luodessa. Saat värianalyysin jälkeen henkilökohtaista opastusta parhaita puoliasi korostavien värien käyttöön.

- Toimi nopeasti, tarjolla on 4 peruutuspaikkaa, jotka täytetään yhteydenottojärjestyksessä. Jätä alla olevalla lomakkeella nimesi ja puhelinnumerosi, niin soitan sinulle mahdollisimman pian.