OMPELIMO Kello
Asiantuntijuutta pukeutumiseen, rennolla ja iloisella palveluasenteella!
Mihin tarvitsen värianalyysia?

Kuinka yhdistellä värejä? Kuinka saada värikäs vaatekaappi palvelemaan kiireisessä arjessa helposti? Varaa aika värianalyysiin ja löydä ne sävyt, jotka sinulle parhaiten sopivat!

Värit vaikuttavat siihen, miten muut ihmiset sinut kokevat. Oikeat värit tukevat sinun omia värejäsi ja näytät pirteältä ja reippaalta, väärät värit voivat valitettavasti tehdä juuri päinvastoin: näytät väsyneeltä, kalpealta ja jopa vanhemmalta kuin olet. Riippumatta siitä, mitkä värit ovat muodissa juuri nyt, jokaisessa niistä on useita sävyjä, jotka sopivat sinulle loistavasti, ja sävyjä, jotka eivät sovi sinulle laisinkaan. 

- Paketti sisältää huivein tehtävän värianalyysin, väriviuhkan ja neuvontaa värien käytöstä. 30 eri värisävyä sisältävä väriviuhka on oiva apu vaatteita ostaessa ja toimivaa vaatekaappia luodessa. Värianalyysin jälkeen opastan sinua henkilökohtaisesti parhaita puoliasi korostavien värien käyttöön.

Värianalyysi auttaa sinua välttämään hutiostoksia ja näin tekee pukeutumisestasi helpompaa ja vaatekaapistasi toimivamman! Lähetä yhteystietosi, niin varataan sinulle aika värianalyysiin! 

Värianalyysin hinta on 167€

Haluatko sukeltaa värien maailmaan yhdessä ystäväsi kanssa? Varatkaa aika teille molemmille! Veloitamme toisesta analyysistä vain 69€!